Image1

Follow me on Facebook

 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
Enkel op afspraak!

 




Schoonheidssalon Klein Vechtenstein Maarssen

Uw huid, mijn aandacht

Bij de start van Klein Vechtenstein heb ik een paar duidelijke keuzes gemaakt. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en meer bieden dan huidverzorging alleen waren de uitgangspunten. De behandelingen, producten en het advies moesten bijdrage aan een langdurige verbetering van de huid.

Inmiddels volg ik dit concept alweer 10 jaar en met succes! Het is enorm stimulerend om te zien hoe mijn huidige klantenkring actief bezig is met het verbeteren van de huid. Men is zich er terdege van bewust dat we tegenwoordig onze huid kunnen verzorgen, maar dat we ook echt wel een stapje verder kunnen om daadwerkelijk aan huidverbetering te doen.

Thuis gebruikt u de speciaal op de uw huid afgestemde producten om uw huid in topconditie te houden en de resultaten van de professionele behandelingen te ondersteunen. Deze producten zijn als een verlengstuk van uw behandeling en bevatten alleen de allerbeste ingrediënten voor uw huid, waarmee ook in de salon wordt gewerkt.

Of het u nu gaat om anti-aging, een droge of onrustige huid. Persoonlijke aandacht is voor u een belangrijk onderwerp en gelukkig kan ik daar goed op inspringen. Ik bied niet alleen specialistische behandelingen, maar vooral een zeer gerichte aanpak. Met merken die zich hebben bewezen, en volop mogelijkheden om specifiek in te spelen op uw huid.

Op basis van de vele reacties is mij duidelijk dat ik bij de start de juiste keuzes heb gemaakt. De nadruk van Klein Vechtenstein is en blijft huidverbetering, ondersteunt door de behandelingen en producten van kwaliteitsmerken.

En nog leuker is het om te zien dat de klantenkring nog steeds groeiende is!

 
joomla template